Auton pikapesu kätevästi

Neste Kuusankoski Kiltatiellä hoituu autopesu nopeasti ja kätevästi - vaikka samalla kerralla, kun käyt tankkaamassa. Pikapesulla saat ylimääräiset liat helposti pois auton pinnasta. Pesukoneita meillä on 2 kappaletta. Huom! Pikapesuun sopivat autot voivat olla enintään 2,80 m korkeita ja 2,55 m leveitä. Huoltoasemallamme on asiakkaiden käyttöön tarkoitettu autoimuri, jolla menopelin saa helposti puhtaaksi myös sisältä.

Lämmin ja valoisa Tee-se-itse-halli

Tee-se-itse-hallissa peset kulkuvälineesi juuri niin puhtaaksi kuin itse haluat.
TI-halli on auki aseman aukioloaikojen mukaan. Halliin ei oteta etukäteisvarauksia. Tällä hetkellä sinne on mahtunut heti, mutta joka syksy tulevat ne ruuhkaisat pesupäivät, jolloin pesupaikkaa saattaa joutua hetken jonottamaan.

Ennen kuin ajat autosi TI-halliin, tule tiskille varmistamaan, että hallissa on tilaa ja ilmoita autosi rekisterinumero kassaneidolle.

TI-hallin käyttö 7,50€/30min, jonka jälkeen 0,25€ minuutti. Mittaamme ajan kassalla ja maksu tapahtuu pesun jälkeen.

Hallissa on 7 pesupaikkaa ja jokaisella pesupaikalla on pesuletku ja ämpäri. Jätäthän paikan siistiksi pesun jälkeen. Ota mukaan tarvittavat pesuaineet ja -välineet tai vaihtoehtoisesti voit ostaa ne meiltä. Pesuhallin korkeus 2,40m. Pesemisiin!

Contact Us

Give us a call or fill in the form below and we will contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.