Poikkea ostoksille myymäläämme

Neste Kuusankoski Kiltatien myymälä palvelee arkisin ja viikonloppuisin huoltoaseman aukioloaikoina. Myymälästä löydät monet peruselintarvikkeet, pienet välipalat ja muita tarvikkeita autoihin ja autoiluun liittyen. Valikoimissamme on myös nestekaasupulloja. Tule ostoksille tankkauksen yhteydessä tai ihan muuten vain!

Nestekaasupullot kätevästi samalla käynnillä

Neste Kuusankoski Kiltatien huoltoasemalta löydät AGA-nestekaasupullot kotiin tai vaikkapa mökille. AGA:n kaasupullot ovat turvallisia ja helppokäyttöisiä tuotteita, jotka sopivat moneen tarpeeseen. Nestekaasua voit käyttää muun muassa grillaamiseen, ruoanlaittoon tai matkailuauton energialähteeksi.

Isot ja pienet ostokset myymälästämme

Kaupastamme nappaat tarvitsemasi tuotteet kätevästi samalla, kun tankkaat tai peset autosi. Ostosten jälkeen voit nauttia myös kahvit tai piipahtaa Veikkaus-pisteellä. Me palvelemme sinua Neste Kuusankoski Kiltatien huoltoasemalla monipuolisesti ja aina hymyssä suin. Tule käymään!
  • Autotarvikkeet ja -kemikaalit
  • Elintarvikkeita
  • Veikkaus
  • AGA-nestekaasut

Contact Us

Give us a call or fill in the form below and we will contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.